Sistema Medestec

El sistema MEDESTEC ofereix una millora física amb tecnologia d’última generació. És un sistema que treballa amb doble freqüència, a l’abast de tothom.

Amb el M-Dual System s’introdueix una energia freda als teixits que, quan interactua amb les cèl·lules a través d’uns electrodes, primer provoca una atèrmia, reequilibri (polarització) dels teixits i, a continuació, es genera un augment de la temperatura que va de l’interior a l’exterior, anomenat diatèrmia. Aquest fet produeix un estímul cel·lular que fa que el cos es regeneri de manera natural.

Aquest aparell utilitza la diatèrmia més avançada: s’obtenen bons resultats des de la primera sessió i s’aconsegueix reduir el temps de recuperació de la lesió. És un mètode no invasiu i indolor amb efecte analgèsic i, per tant, s’aconsegueix d’immediat la reducció del dolor.

Tractaments mèdics: Artritis, artrosi, lumbàlgia, ciàtica, inflamacions, contractures, esquinços, ruptura fibril·lar, condromalàcia rotular, fractures, edemes, etc.

Tractaments estètics: Drenatge limfàtic, reducció d’arrugues, millora del col·lagen, flaccidesa facial i corporal, redueix la cel·lulitis, etc.

Podeu trobar més informació sobre MEDESTEC a medestec.es