Digitopuntura Descontracturant

La DIGITOPUNTURA DESCONTRACTURANT pot ajudar en els següents casos:

– Insomnis, vertigens, cefalees, ciàtiques, malestars gastrointestinals… etc.

Es una tècnica terapèutica de massatge manual en la que s’utilitza els polzes (dits), aplicant una pressió sobre certs punts del cos. Amb aquesta pressió el que aconseguim és afluixar la musculatura contracturada, fent fluir millor la circulació sanguínia (amb aixó, facilitem l’oxigenació del cos) i millorar estats tensionals provocats per l’estrés.

Una contracturaes produeix quan el múscul (o músculs) de la zona adolorida s’ha contret o engarrotat de forma totalment involuntària però sostinguda durant un temps, el qual acaba apareixent el dolor. Pot succeir per moltes raons: perquè tenim mals hàbits posturals a la feina, per la tensió que venim acumulant dia a dia, per utilitzar repetidament un grup de músculs al practicar esport… etc.

El massatge descontracturant que el terapeuta proposa, es basa en manipular la zona on es troben els músculs afectats per la contractura.

Aquest tipus de massatge pot resultar dolorós, doncs treballa una zona que ja de per sí està dolorida. Poden aparèixer agulletes, però, quan acaben de passar, la millora en aquella zona es nota considerablement, doncs, el dolor i la tensió han desaparegut.

Beneficis dels massatges descontracturants:

  • Proporciona confort i relax.
  • Ajuden a alliberar substàncies químiques anomenades endorfines que actuen com antidepressius naturals (generadors de benestar).
  • Disminueix la pressió arterial i el ritme cardíac.
  • Regula la respiració, aportant més oxigenació a nivell cerebral i cel·lular.
  • Estimulació de la circulació sanguínia… etc.