Reiki

tractament reiki
Reiki

Reiki és una paraula que prové del japonès, i la seva definició significa REI (Universal) KI (energia vital).

El Reiki és una tècnica de sanació mitjançant la imposició de mans. A través del reiki canalitzem energia i ajudem el pacient a posar en funcionament el sistema de defenses i a restablir-li la salut.

El terapeuta actua com a canal transmissor i permet que l’energia flueixi a través d’ell, i el pacient l’acaba rebent internament.

Aquesta energia sanadora i harmonitzadora actua en tots els nivells: físic, mental-emocional i espiritual, i afavoreix així l’equilibri holístic i harmònic de l’esser humà.

És una eina poderosa per la transformació personal i el creixement interior, actua sobre tots els plans de l’individu sense limitar-se únicament a l’aspecte físic sinó que pot acabar harmonitzant desequilibris passats o presents que pensàvem que ja estaven solucionats

En les primeres sessions podem sentir com si estéssim passant una crisi curativa, però no ens hem d’amoïnar perquè és el procés per arribar a la sanació.

Quan rebem reiki poden sentir diferents sensacions durant el tractament: relaxació total de benestar, estat de nerviosisme, calor, formigueix, sensació de no sentir res…