SERVEI TERAPÈUTIC PER CUIDAR LA IMATGE 

Massatge capil·lar i relaxació

Un plaent massatge que combina diferents tècniques de massatge amb moviments i pressions al cap, coll, espatlles i cara.

Alleuja la tensió acumulada i proporciona un agradable benestar. També ajuda a reduir l’estrès i el cansament, tant físic com mental.

Ens ajudarà a entrar en la calma i a deixar que el cos s’afluixi.

collage massatge capil·lar

Coloració vegetal 100% amb henna i plantes

Tractaments de color per donar una nova vida al cabell, sense castigar-lo. S’utilitza henna pura, sense additius químics, així com altres plantes, olis i components de la màxima puresa i de procedència ecològica. Es retorna al cabell l’estructura i qualitats naturals i es millora l’aspecte, aportant-li color.

collage color

Tractaments naturals (biològics i ecològics) per al cabell, per recuperar l’estructura del cabell. Aporten brillantor i flexibilitat al cabell i l’ajuden, així, a recuperar l’estat natural. S’apliquen olis vegetals, olis essencials i mantegues pures i ecològiques amb diferents tècniques de massatge al cuir cabellut i cabell.

collage tractament

Tallat de cabell amb la tècnica CURL-SIS

Permet treure el màxim potencial del cabell i fer que sigui més fàcil de pentinar o que es mantingui sense haver-lo de pentinar.

En el tall busquem seguir i observar la inclinació natural del cabell, per aconseguir ressaltar i potenciar l’expressió natural. Respectem en tot moment les necessitats de cada tipologia capil·lar.

collage tall

Neteja facial i tractaments hidratants i nutritius,  amb productes 100% naturals, purs i ecològics

Neteja de cutis per donar vitalitat i un aspecte saludable a la pell. Tractament relaxant i recuperador amb diferents tècniques de massatge.

Assessorament en principis bàsics per mantenir la pell saludable i aprendre nous conceptes de com tenir cura de la nostra bellesa sense químics.

Tractament facial

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

No ho pots llegir? Canviar paraula. captcha txt