SERVEI TERAPÈUTIC PER CUIDAR LA IMATGE 

Massatge capil·lar i relaxació

Un plaent massatge que combina diferents tècniques de massatge amb moviments i pressions al cap, coll, espatlles i cara.

Alleuja la tensió acumulada i proporciona un agradable benestar. També ajuda a reduir l’estrès i el cansament, tant físic com mental.

Ens ajudarà a entrar en la calma i a deixar que el cos s’afluixi.

collage massatge capil·lar

Coloració vegetal 100% amb henna i plantes

Tractaments de color per donar una nova vida al cabell, sense castigar-lo. S’utilitza henna pura, sense additius químics, així com altres plantes, olis i components de la màxima puresa i de procedència ecològica. Es retorna al cabell l’estructura i qualitats naturals i es millora l’aspecte, aportant-li color.

collage color

Tractaments naturals (biològics i ecològics) per al cabell, per recuperar l’estructura del cabell. Aporten brillantor i flexibilitat al cabell i l’ajuden, així, a recuperar l’estat natural. S’apliquen olis vegetals, olis essencials i mantegues pures i ecològiques amb diferents tècniques de massatge al cuir cabellut i cabell.

collage tractament

Tallat de cabell amb la tècnica CURL-SIS

Permet treure el màxim potencial del cabell i fer que sigui més fàcil de pentinar o que es mantingui sense haver-lo de pentinar.

En el tall busquem seguir i observar la inclinació natural del cabell, per aconseguir ressaltar i potenciar l’expressió natural. Respectem en tot moment les necessitats de cada tipologia capil·lar.

collage tall

Neteja facial i tractaments hidratants i nutritius,  amb productes 100% naturals, purs i ecològics

Neteja de cutis per donar vitalitat i un aspecte saludable a la pell. Tractament relaxant i recuperador amb diferents tècniques de massatge.

Assessorament en principis bàsics per mantenir la pell saludable i aprendre nous conceptes de com tenir cura de la nostra bellesa sense químics.

Tractament facial