És un mètode de diagnòstic i tractament a través de les nostres pròpies ones electromagnètiques o vibracions.
La teràpia de bioresonància sorgeig del fet que el cos humà pot emetre i rebre vibracions electromagnètiques. Aquestes vibracions són utilitzades per a diagnòstic de l’estat energètic i fisiològic del pacient, per testar fins i tot medicaments per a la pròpia teràpia.
Les vibracions electromagnètiques són les forces més importants de la naturalesa: controlen el metabolisme, el creixement, els nivells hormonals, la sensació de dolor, la comunicació intracel·lular… en resum totes les manifestacions físiques de la vida, i són les que dirigeixen tots els processos bioquímics.
Les substàncies i sistemes biològics emeten radiacions electromagnètiques i fotons, i intercanvien permanentment informació a gran velocitat dintre de les cèl·lules i, entre elles, (com si fossin ones de televisió o ràdio) com qualsevol altra substància de la naturalesa (virus, bactèries, fàrmacs, vitamines, minerals, hormones, aliments, al·lergogen…).
Es pot definir la “malaltia” com l’estat en què hi ha certes oscil·lacions patològiques al cos per un temps llarg i en un grau que provoquen fenòmens o reaccions adverses per a la salut.
Amb la teràpia Mora–Bioresonància les ones que emetem es poden medir i transmetre de nou al cos amplificades si són beneficioses, o neutralitzades si són nocives o bé tòxiques perquè siguin expulsades del nostre organisme i recuperar, així, la capacidad d’autoregulació i, per tant, la salut.
D’aquesta manera podem saber com estan els nostres òrgans interns, abans fins i tot que manifestin símptomes, i què pot bloquejar-los o provocar-los (tòxics mediambientals, metalls pesats, virus, bactèries, florit…) si hi ha intoleràncies a aliments o al·lergogens.
Com que es treballa amb la informació pròpia de l’organisme és totalment innocu, ràpid i indolor. És una teràpia neta, energètica, profunda i global.
S’utilitza en totes les persones, de qualsevol edat, de forma individualitzada i davant de qualsevol situació de salut o malaltia.